Meat in a box

Veilig en vers online je vlees bestellen

Bezoek de webshop

Meal in a box

Kant en klare maaltijden

Bezoek de webshop

Van Tent Tot Toetje

Feestmateriaal huren of Feestmateriaal kopen

Bezoek de webshop


Wat is De Open Keuken

Partycentrum

Voor een geslaagd feest hebt u 101 dingen nodig. De Open Keuken is hét Partycentrum van de Kempen waar u alles kan vinden om uw feest onvergetelijk te maken,  verkoop en verhuur. De Open Keuken is de trotse verdeler van  BROIL KING & DANCOOK topbarbecues en PARTYSPACE in partytenten.

Van het servies tot de slingers, van de cava tot de koffie, van de tent tot het toetje: ontdek ons complete gamma feestmateriaal in de webshop.

Traiteurdiensten

Bij een feest hoort een festijn. 
Een feest zonder lekker eten? Onmogelijk. De traiteurdienst van De Open Keuken biedt formules op maat. Afhalen of geleverd, voor een feest binnen of buiten, thuis of op locatie,… Dankzij de traiteursformules van De Open Keuken blijven de gasten niet op hun honger zitten.

Meat in a Box

Vandaag besteld…morgen geleverd.
De Open Keuken is ontstaan uit meer dan 25 jaar ervaring als slager/traiteur. Uit liefde voor het vak wil De Open Keuken vlees en charcuterie van topkwaliteit tot bij u brengen. Bestel in onze webshop, bespaar dankzij de HORECAPRIJZEN en kies tussen afhalen of thuis leveren. Meat in a Box, kwaliteitsvlees in huis halen was nooit eenvoudiger.