Barbecues & tenten

Sfeervol en gezellig feesten? Heerlijk eten? Dat kan enkel met kwalitatieve tenten & barbecues.

De Open Keuken is trots om erkend verdeler te zijn van topmerken die uw feest onvergetelijk maken.

Partyspace, niet zomaar een partytent.

Partyspace bouwt degelijke, stevige en scherp geprijsde partytenten die een meerwaarde zijn op elk feest of evenement. Kennismaken met het Partyspace gamma? Surf naar partyspace voor alle producten.

Of beter nog: kom langs in onze toonzaal om de stevigheid, kleuren, aanvullingen en accessoires met eigen ogen te zien. Ons deskundig advies krijgt u er zomaar bij.

Uniek en herkenbaar

Professionals en bedrijven kunnen de partytenten in eigen huisstijl laten bedrukken met logo’s of slogans. Op die manier wordt uw event of stand uniek en herkenbaar.

Bestellen

Bestellen via De Open Keuken? Wij monteren en leveren uw tent gratis aan huis.
Bestellen via webshop van Partyspace? Uw product wordt ongemonteerd bij ons geleverd en door u opgehaald.

Broil King & Dancook, topbarbecues op gas & houtskool

BROIL KING is een Canadees familiebedrijf met liefde voor barbecue. En hoe zie je dat? Broil King gasbarbecues combineren uitzonderlijk kwaliteit met functionaliteit. In tegenstelling tot eender welk ander merk, beschikken de toestellen van Broil King over een heel gelijkmatig verbrandingssysteem. En dat proef je.

Dancook houtskoolbarbecues onderscheiden zich van andere merken door de stevigheid van het materiaal. Deze eigentijdse & moderne toestellen zijn een meerwaarde in uw tuin. En op uw feest natuurlijk.

Neem een kijkje in de webshop van BROIL KING of kom langs in onze toonzaal voor deskundig advies. Als herkend verdeler kan De Open Keuken de modellen die u niet in de webshop vindt, makkelijk bestellen.

Verhuurmaterialen

Denk eens aan alle dingen die u nodig hebt om uw feest compleet te maken. Tenten, tafels, stoelen, receptietafels, barkrukken, borden, bestek, glazen, barbecues, terrasverwarmers, koelwagens, geluids- en lichtinstallaties ...

De Open Keuken verhuurt het allemaal. U organiseert het feest, wij zorgen dat u enkel nog moet genieten.

Wij vinden dat iedereen het feest van zijn of haar dromen verdient. Daarom bieden we oplossingen op maat. Zoekt u iets dat niet in onze verhuurlijst staat? De Open Keuken neemt contact op met andere verhuurbedrijven om uw droomfeest toch te realiseren.

Huren zonder verplichting

De Open Keuken verhuurt alle feestmateriaal ook zonder traiteurdiensten.